ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ VIP
CARD
ΣΑΣ !

Μπαίνοντας στο Vip club μόνο κερδίζεις βρείτε τις εκπτώσεις

Στο KARMA wellness studio , αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη σου για ποιοτικές υπηρεσίες. Κατανοούμε όμως και την ανάγκη σου για χαμηλό κόστος, χωρίς “εκπτώσεις” στις υπηρεσίες αυτές! Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκε το KARMA VIP club.

Αν είστε μέλος του VIP club, ταυτόχρονα με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, απολαμβάνετε εκπτώσεις έως και 50% σε αγορές που ήδη κάνετε σε άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες. Π.χ. Αθλητικά είδη, εστιατόρια, ένδυση, υπηρεσίες αισθητικής, ακόμα και στις υπηρεσίες του Karma Wellness studio (συγκεκριμένα στη διατροφολογική υποστήριξη και σε υπηρεσίες μασάζ), καθώς και σε πολλές άλλες ακόμα υπηρεσίες και προϊόντα που αγοράζουμε καθημερινά όλοι μας. Έτσι το ποσό που κερδίζετε από τις αγορές αυτές, μπορεί να γίνει και μεγαλύτερο από το ποσό που πληρώνετε για τη συνδρομή σας. Με την επίδειξη της VIP κάρτας που λαμβάνετε από εμάς (αγοράζοντας το ανάλογο πακέτο), απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια στις παρακάτω συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

* Nα σημειωθεί ότι το είδος και το ποσοστό των εκπτώσεων δύναται να αλλάξει. Γι’ αυτό πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο υπάλληλο, ώστε να σας ενημερώσει κατάλληλα για το ποσοστό έκπτωσης που θα λάβετε. Ακόμη, είναι απαραίτητη η επίδειξη της VIP card για να μπορείτε να απολαμβάνετε εκπτώσεις σε αγορές και υπηρεσίες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ μαζι μας !

ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ? προσφέρετε υπηρεσίες? Θα θέλατε περισσότερους πελάτες? Συνεργαστείτε μαζί μας και αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις αγορές της εταιρείας σας μέσα από το KARMA VIP Club. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε info@karmastudio.gr